רשת מסעדות BBB

כתבות

סוף המסע: לה קבררה

סוף המסע: לה קבררה שף גסטון ריביירה הוא אחד מגדולי המוחות היצירתיים והמפתיעים בתחום הבשר בארגנטינה ובעולם כולו. כשבחרתי להגיע למסעדת "לה קבררה" של שף ריביירה, כאחד היעדים לבורגר טריפ, כדי ליצור המבורגר ביחד עימו, זה היה בגדר חלום. הייתי בטוח שמדובר בסיפור בלתי אפשרי. מדובר בשף עסוק, ממש ה-"מסי" של עולם הבשר הארגנטינאי, ומה […]

המסע ממשיך

המסע ממשיך המסע אחרי ההמבורגר המושלם יצא מהאזור הארגנטינאי הכפרי והמשיך לעיר הגדולה, בואנוס איירס, שם מתפתח קונספט חדש יחסית הרוקם עור וגידים- מסעדות המבורגר! כן, המנה האדירה הזו נגעה גם במולדת האסאדו והסטייק. למרות הנגישות לנתחי בשר איכותיים במחירים סבירים, נאמר לנו שהמבורגריות בעיר נפתחות כמו פטריות אחרי הגשם. החבר׳ה הארגנטינאיים הצעירים מחפשים את […]

תחנה ראשונה במסע: קאמפו סן אנטוניו

בשאיפה להגיע להמבורגר המושלם התחלנו את המסע שלנו דווקא במקור – בארגנטינה, המקום שבו מתחיל הסיפור של הבשר. הגענו לחווה ארגנטינאית טיפוסית ""Campo San Antonio, מקום שבו מגדלים את  בעלי החיים בכבוד במרחק שעתיים נסיעה מבואנוס איירס. החבר'ה בחווה מכינים את הבשר בשיטה הארגנטינאית המסורתית, "ASADO", זו שהארגנטינאים הפכן לנכס לאומי יחד עם האנגוס השחור. […]

הסיפורים מאחורי המנות החמות של החורף

החורף בשיאו וזה הזמן להתפנק באחת ממסעדות  BBB. בתפריט החורף החדש תמצאו מנות בטוויסט אחר, לצד ספיישלים שאסור לפספס:  המבורגר ג'וסי לוסי מדהים, מרק כפרי רותח, מחבת פטריות מקפיץ, מסקרפונה תות אלוהי, טורטיית אנטריקוט קריספית וברוסקטה ממכרת. תפריט חורפי מנצח. הקרב על הקציצה אם עקבתם אחר מסעה של דנה פרידר בסדרת הרשת בורגר טריפ, בעקבות […]