החורף בשיאו וזה הזמן להתפנק באחת ממסעדות BBB. בתפריט החורף החדש תמצאו מנות בטוויסט אחר, לצד ספיישלים שאסור לפספס:
המבורגר ג'וסי לוסי מדהים, מרק כפרי רותח, מחבת פטריות מקפיץ, מסקרפונה תות אלוהי, טורטיית אנטריקוט קריספית וברוסקטה ממכרת.
תפריט חורפי מנצח.
הברוסקטה, למשל, היא מנת אנטיפסטי איטלקית טיפוסית, שהתפתחה ברומא העתיקה במהלך המאה ה-16 כאשר מגדלי הזיתים הביאו את הזיתים שלהם לבית בד מקומי וטעמו את השמן הטרי בלחץ עם פרוסות לחם.
הברוסקטה העכשווית היא מחצית כריך בגריל מוברש בשום, שמן זית ומלח בווריאציות שונות בתוספת עגבניות, ירקות או גבינה ועלי בזיליקום לפי בחירה במתכונת כשרה או לא כשרה, נהדרת בתור מתאבן וכמנה ראשונה.
מההתחלה אל הסיום. המסקרפונה בעלת המרקם החלבי הקטיפתי החלה את דרכה במאה ה-16 באזור לומברדיה ונהוג להכין אותה בגרסאות שונות – סמיכות, מתוקות ויחד עם תות שדה, הרכיב העונתי המושלם לחורף, היא מקבלת גוון ורדרד קסום ומדליקה את בלוטות הטעם.
אוהבים טורטייה? קבלו אותה בגרסה בשרנית להפליא עם אנטריקוט. הפיתה הדקה שעשויה מקמח חיטה או קמח תירס החלה את דרכה במקסיקו. האגדה מספרת שהטורטיות הומצאו על ידי איכר למלכו הרעב בימי קדם ונעשו מתירס. באותה תקופה האצטקים השתמשו בהרבה תירס מבושל ובקמח שנוצר ממנו על מנת להכין בצק שנקרא מאסה. כאשר הספרדים הגיעו למקסיקו הם גילו שהאסירים האצטקים הכינו לחם תירס שטוח אותו כינו טורטיה – עוגה קטנה, פריכה, דקה ועגולה, אימצו אותה בחום והטורטייה פרצה החוצה ממקסיקו והפכה לכוכבת בינלאומית.
טורטיית אנטריקוט היא גרסה בשרית משביעה וטעימה, שופעת תבלינים. בשר האנטריקוט האיכותי מגולגל בטורטייה והוא בעצם הספין אוף החורפי של טורטיית העוף הקלאסית.